2009-08-02

Mysore - Hootagalli; Sunday, 2 August










Onze laatste nacht in Mysore werd, net als de eerste, verstoord door een Indiër die zo nodig op onze deur moest bonzen om 1.30 uur en daarbij ook een hele tirade opvoerde. Gelukkig waren de bewakers van het hotel ook nu weer snel van de partij, zodat we verder met een gerust hart konden beginnen aan onze laatste dag hier. Na het ontbijt en het inpakken van onze spullen, besloten we om nog een laatste keer naar de Coffee Corner te trekken met onze Italiaanse vriendinnen, Julia en Maria-Sole. Onder het motto “Good things happen over coffee” (zie ook op het t-shirt van Julia), namen we alvast afscheid van elkaar en besloten we om volgende vrijdag nog eens samen uit eten te gaan, om bij te praten.

Na de koffie was het tijd voor een bezoekje aan het “Railway Museum” van Mysore. Nu we ons ticketje terug naar Bangalore geboekt hebben, wilden we ons licht immers al even opsteken. Omdat een illustratie meer zegt dan duizend woorden, verwijzen we jullie, voor onze verdere ontdekkingstocht in het museumpark, door naar toegevoegde foto’s.

Vervolgens was het jammer genoeg tijd om afscheid te nemen van de voltallige groep (foto vlnr: Augustin, Lotte, Caroline, Pierre, Maria-Sole en Julia) en “huiswaarts” te trekken in een volgestouwde rickshaw. Tien minuutjes later kwamen we aan in ons gastgezin en werd het gemis van de anderen al meteen naar de achtergrond geduwd door een warme verwelkoming. Vooral dochtertjes Jansi (8) en Tunga (12) gaven ons meteen het gevoel een deel van de familie te zijn. Mama Rani kenden we al van tijdens onze kooklessen en de papa van het gezin was ook meteen bereid meer uitleg te geven bij het werk waarmee we morgen moeten starten. Ondertussen hebben we onze mooie kamer al een beetje gepersonaliseerd en zo meteen gaan we Rani helpen bij het bereiden van het diner. We voelen ons al helemaal thuis in “ons blauwe huisje met gele voordeur” (foto: zie woensdag 22 juli).

2 opmerkingen:

  1. Ingrid en Werner2 augustus 2009 om 17:34

    Hallo,

    Blij te horen van jullie warme ontvangst. Goed opletten tijdens het koken en alles goed in jullie hoofdje opslaan. Wij kijken met zijn allen reeds uit naar een eventuele demonstratie!
    Succes op de eerste werkdag.

    Ingrid en Werner

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke foto's... Ik zal ze morgen zeker aan je vake laten zien ;)

    Mike

    BeantwoordenVerwijderen