2009-08-07

Hootagalli; Friday, 7 August









Na twee bijzondere dagen, was er vandaag terug tijd voor onze geplande lesuren. We zijn heel blij de festiviteiten meegemaakt te hebben, maar nu het leven hier zijn gewone gangetje weer gaat, genieten we er des te meer van… al bij al zijn de meisjes stuk voor stuk prachtkinderen om mee samen te werken.

Aangezien er vandaag drie nieuwe vrijwilligers (uit AustraliĆ« en IsraĆ«l) aangekomen zijn, hadden we even tijd om een kijkje te gaan nemen in de slaapkamers van de meisjes en om op de foto te gaan met de huismoeder. Vervolgens waren we weer van de partij om “Pretty” te helpen bij het maken van de paperbags en werd onze rustige voormiddag afgesloten met een lekkere lunch, die deze keer bestond uit noodles. Na de middag gingen we er weer tegenaan tijdens de computerles en met de meisjes van de “English class”, waar we werkten rond gevoelens en, uiteraard, eindigden met een zeer toepasselijke muzikale noot… because you are my sunshine!


Foto 3: de huismoeder

Foto 9: ons huisdier (sinds gisteren en waarschijnlijk tot ons vertrek)

1 opmerking:

  1. Leuk om de kinderen eens allemaal samen te zien. Het zijn er toch een heel aantal precies!

    Fantastisch hoe jullie de lesjes steeds op een creatieve manier proberen in te vullen! Jullie hebben mij alvast geactiveerd en ik blijf dus nog tien dagen lang deze blog lezen... Knap werk!

    Mike

    BeantwoordenVerwijderen